jueves, marzo 15, 2007

Cinema per a veure a casa.

Sempre apeteix i va bé veure alguna que altra bona pel•lícula. Aquí vos hem fet una selecció que, esperem, sigui del vostre gust. Ja fa un bon temps que es porten les pelis que naixen des de la unió de diferents històries i trames. El film Nueve vidas té a veure amb el dia a dia , amb la família, amb l´ amor, la mort, els desenganys amorosos, les malalties....Tot queda encerclat dins les contalles de diferents dones. Les intèrprets són, totes, de primera fila: Glenn Close, Holly Hunter, Kathy Baker i Amy Brennwman. El director és el colombià Rodrigo Garcia (fill del premi Nobel literari Gabriel Garcia Márquez) al que pareix que li agraden les contalles cinematogràfiques de poca durada. Això es pot entendre en remirar la seva filmografia: Cosas que diria con solo mirarla i Ten Tiny Love Stories
El intruso és un drama protagonitzat per l´ últim James Bond, Daniel Craig, que està inspirat amb el llibre Amor perdurable. És una peli que pot aplegar a sorprendre i a agradar quan un necessita quelcom més que entretindre a les seves neurones.
Està dirigida per Roger Michel que ja ha realitzat films com: Notting Hill, Venus o The Morther ,també amb Craig com a protagonista.
Anem ara amb un film de diferents històries i realitzat amb diferents directors. Persones al límit i que viuen situacions més que desesperades. Els protagonistes van des d´ una especialista amb “puré” de pataca a un “enano” enamorat o a una adolescent( com si fos Lolita ) que sedueix a un home. El film s´ anomena Almas perdidas i el repartiment és, també, de luxe: Josh Hartnett, Daryl Hannah, Michael Gambon y JamesGandolfini...entre molts d´ altres. Tots estan molt bé i ofereixen unes més que consumades interpretacions.
El film està produït per Thomas Bannister ,arreplegant curtes històries filmades. Un treball que mereix, i molt, que el puguem gaudir.

No hay comentarios: