jueves, marzo 08, 2007

Llegim des de l´aventura de caminar...

Un Caminar molt aventurer.
Les revistes mensuals són, sovint, molt esperades...tant que costa saber que encara queda un temps per poder gaudir d´ unes pàgines que, poc a poc, ens duen per llocs e indrets molt difícils d´ aplegar o descobrir. Amb Caminar, això passa tots els mesos....quan sents aquella necessitat de saber d´ ells per a que et duguin de viatge i pel viatge de la vida. D´ aquest mes hem triat unes ofertes que ens pareixen més que suggerents....Tanqueu els ulls que ens en anem de viatge.

Caminant pel Parc Nacional de Bwindi per, entre d´ altres coses, poder veure de prop als goril•les de muntanya, allí entre núvols baixos, verds de diferents famílies, humitats y la foscor del bosc que deixa passar poc els raig de llum i sol .En aquest entorn hi destaca la majestuositat del goril•la de muntanya amb el seu pelatge negre i amb petits, però molt expressius ulls que, entre tanta espessor, són com d´un roig especial.
Els de Caminar fan que ens apropem a ells caminant pel parc nacional de Bwindi...un passadís cap a un entorn vertaderament fascinant on el goril•la ens pot fer valorar allò de precís, petit i unànime que és la vida.
A menjar a Orio; aquesta és una ciutat banyada pel Cantàbric basc, on la vida acaba per començar de sobte...els de Caminar ens apropen al seu particular tresor gastronòmic alternant i fent compatibles dos maneres diferents, però igualment agradables de disfrutar del turisme gastronòmic. Podem fer-ho anant pels carrers per menjar pinxo a pinxo o gaudint de taula, mantell, forquilla i ganivet amb les torrades de peix, carn...tot això abans o després d´ anar a veure com els tradicionals rems lluiten amb la mar per agafar velocitat...
Visitar la Serra el Cadí ; aquest indret de Serres i no poques valls està rodejat al cor dels Pirineus Catalans per l´ Alt Urgell, per la vall majestuosa de la Cerdanya i més al fons els Pirineus frontera de fronteres. Després de presentar-nos aquest indret català...els de Caminar ens inviten a experimentar sensacions amb una sèrie de rutes. A Cadí ens trobarem amb el parc natural Cadí-Moixeró...un indret on els animals viuen amb un poc més de pau...Un lloc com cal i on cal apropar-se.

Segòvia y las espectaculars Hoces del Duratón ;
Un ganivet pareix que va tallar la terra al norest de terres de Segòvia...donant un pas reforçat al riu Duratón al llarg de no pocs quilòmetres...en aquest trajecte podem contemplar verdaders tresors naturals i humans...d´ aquesta manera emprendre el recorregut que proposa Caminar no serà cap esforç.

No hay comentarios: