jueves, abril 26, 2007

BROMERA

NOVETATS BROMERA ....NOVETATS EN CATALÀ.
La literatura en la nostra llengua sempre rep una injecció adrenalínica per a Sant Jordi: surten noves ofertes i altres títols es recorden amb noves i renovades energies.
En destaquem avui uns quants. Tots aquests llibres han sigut editats per BROMERA, editorial que es garantia per a començar a conèixer i a estimar la nostra llengua. El primer ens interessa molt, es tracta de Llegendes valencianes de Víctor Labrado i Francesc Santana. Un llibre que ens retorna als contes nostres, a les més fermes arrels.....una lectura imprescindible.
Després ens trobem amb una ploma del català contemporani més interessant. Es tracta del llibre Judici final de Ferran Torrent ,( col•lecció L´ Eclèctica). Un llibre, com tots els de Torrent ,àgil i presencial...amb ganes d ‘ enganxar.
L´ autor que coneixerem a continuació té molta experiència en sèries televisives de rotund èxit a la televisió catalana...el cas es que ara podrem llegir, des de la seva ploma, una obra d ´ estructura teatral que segur que ens agrada. Cal ficar-se, això sí, molt pegats als personatges. Es tracta de Fugaç de Joseph M° Benet i Jornet, dins la col•lecció Bromera Teatre
El secret de Christine Falls de Benjamin Black, és una novel•la-la thriller, de gènere negre, al voltant del problema de la infertilitat en parelles catòliques que cerquen solució arrere una organització que treballa amagada de la legalitat. Signa el llibre Benjamín Blach , pseudònim de John Banvile , del que ja Bromera va editar l´ èxit El mar.

No hay comentarios: